Barion Pixel
Eredeti ajándékok minden alkalomra

Tökéletes ajándékötletek az alkohol szerelmeseinek

Nem tudja, mit vegyen a legjobb barátjának emlékbe? Milyen ajándék ideális egy fiatalabb vagy idősebb testvérnek vagy férfinak? Mindenesetre az alkohol a legmegfelelőbb ajándék minden alkalomra. Legyen szó egy hétvégi összejövetelről a bulival vagy egy családtag születésnapjának megünnepléséről, a legjobb egy itallal a kezében. 

Alko darčeky pre každého - prezentačný obrázok

Alkohol témájú ajándékok

Amikor ajándékot választ egy olyan személy számára, aki kapcsolatban áll az alkohollal, gondoljon arra, hogy a születésnapi személy mit preferál. Amikor valakinek alkoholos ajándékot adsz, a megajándékozottnak úgy kell éreznie, hogy valóban gondosan választottad ki. Ezért előre tájékozódjon arról, hogy a címzett milyen alkoholt részesít előnyben. Ha szereti a bort, próbáljon ki egy bor témájú ajándékot, például egy boros díszdobozt. Ha szenvedélyes sörivó, akkor egy eredeti söröskorsóval örvendezteti meg. A szép pillanatokért és az emlékezetes pillanatokért pedig próbálja ki e-shopunkból például alkoholos palackokat, ivópoharakat vagy evőeszközöket, amelyek garantálják az élvezetet. 

Vicces alkoholos palackok

Mindannyian kerültünk olykor olyan helyzetbe, hogy nem tudtunk megfelelő ötlettel előállni, így születésnapra vagy ünnepre megfelelő ajándékot kaptunk hozzánk közel állók számára. És akkor az egyetlen és leggyorsabb ajándékként egy alkoholos ajándéküveg jelent meg. Semmi gond nincs azzal, ha alkoholt adunk ajándékba, de próbáljunk kreatív lenni, és a különleges pillanatot különlegessé tenni. Ha úgy döntött, hogy alkoholt ajándékoz valakinek, csak eredeti alkoholt. Ez azt jelenti, hogy ajándékba csomagolva, vicces címkével vagy például vicces pólóba öltözve az üveghez. 

És ne felejts el egy szabályt, amely megóv a zavartól – ha megfelelő alkoholos ajándékot keresel, az az elv érvényesül, hogy ne vegyél semmi közönségest, ami mindenki otthoni bárjában van.

pastedGraphic_4.png

Társasi ivójátékok

Előtted áll a hétvége, amelyet általában különböző bulik vagy barátaid születésnapi ünnepségei jellemeznek? Ebben az esetben nem nélkülözheti az alkoholt. Miért ne fűszerezné a hétvégi szórakozást néhány szórakoztató alkoholos társasjátékkal? Ahhoz, hogy ezeket a játékokat játszani tudd, legalább két játékosra van szükséged, ami az Ön esetében biztosan nem jelent problémát. Ha tehát egy vidám estére vágyik a barátokkal, fűszerezze meg az alábbi alkoholos játékok egyikével!

Ismert alkoholos társasjátékok

A népszerű társasjátékok nagyon népszerűek manapság, és szabályaik alapvetően az eredeti játékokon alapulnak, kivéve, hogy az alkoholnak van a főszerepe. Így például egy népszerű közösségi alkoholos játék az alkoholos rulett. Ez a tökéletes játék felnőtteknek, a legjobb, ha nagyobb csoportban játszható. Mindenkiben versenyt ébreszt, és felpörgeti az estét. Csak válassza ki a megfelelő italt, és pörgesse meg a rulettet. Az első játékos megpörgeti a rulettkereket, és eldobja a labdát. Ezután meg kell innia egy lövést azzal a számmal, amelyiken a labda megáll. Más játékosok követik a példáját. Ha a labda megáll egy üres pohárral rendelkező számon, akkor balszerencsés / szerencsés (attól függ, hogyan veszi fel), és ebben a körben nem iszik. A többi játékos folytatja, és az nyer, aki megissza az utolsó poharat.

 

pastedGraphic_5.png

Szinte mindenki ismeri a klasszikus Ne haragudj, haver játékot. De próbáld újraéleszteni. Mit szólsz az alkoholos változathoz? A figurák helyett töltse meg kedvenc italával a lövéseket. Akit az ellenfél kidob, megissza a lövést, visszateszi a rajthoz és utántölti az italt. Az alkoholos sakk hasonló elven működik. Az nyer, aki sakkmattot vág az ellenféllel. A változás az, amikor darabokra szedjük. Elveszed a figurát és jutalmul megihatod a figurás pohár tartalmát. A sakkmatt után megiszod az összes darab tartalmát, amelyet nem dobtál el. Az alkoholos társasjátékokkal egyszerűen jól érezheti magát, és felpezsdítheti az ünneplést.

E-shopunkban alkoholos ajándékokat is találhat

Ne becsülje alá a megfelelő alkoholos ajándék kiválasztását, nem csak az alkohol szerelmeseinek, hanem gyakorlatilag bárkinek, bár ezek az ajándékok nagyon népszerűek. E-shopunkban alkalomtól függetlenül megtalálja a legjobb és legegyedibb alkoholos ajándékokat. Egyszerűen, alkoholos ajándékokkal kapcsolatos tippjeinkkel egyetlen buli vagy ünneplés sem lesz unalmas, hanem éppen ellenkezőleg, felkavarja a megfelelő hangulatot.